KIRKLARELİ / MERKEZ - Kavaklı Şehit Varol Çalışkan Ortaokulu

Eyl

Kavaklı Şehit Varol Çalışkan Ortaokulu olarak, okulun başlangıcı olan İlköğretim Haftası'nı kutladık. Törende tüm öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu. Törene Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunarak ve akabinde İstiklal Marşı okunarak başlandı. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yapıldı,öğrencilerimiz şiirler okudu.Tören 2022-2023 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve ülkemize hayırlı olması temennileri ile son buldu.

Haz

6. ve 7. sınıflarda İngilizce dersi "Çevreyi Koruma" ünitesi kapsamında tişört boyama etkinliği yapıldı.

May

"Temel Eğitimde 10 Bin Okul" projesi kapsamında yetkili uzman tarafından okulumuz öğrenci ve velilerine ilkyardım semineri verilmiştir.

Nis

Kırklareli Masa Tenisi Şampiyonası'nda okulumuz takımlar bazında 2. olarak kupa kazanmıştır. Başta öğretmenimiz olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, belediye meydanında yapılan gösterilerle coşkuyla kutlandı. Okulumuzun bando takımı da halkın büyük beğenisini kazandı.

Nis

Okulumuzun "15 Temmuz'u Unutturmayacağız" etkinliği kapsamında hazırladığı okul gazetesini incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/39/01/705397/dosyalar/2022_04/01103814_KAVAKLI_gazete.pdf

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümü okulumuz konferans salonunda yapılan etkinlikler ile kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101. yıldönümü okulumuz konferans salonunda yapılan etkinlikler ile kutlanıldı.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında tüm okullarda gerçekleştirilmesi planlanan "Tahliye Tatbikatı" okulumuzda başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Mrt

"15 Temmuz'u Unutmayacağız" etkinlikleri kapsamında; okulumuza adını veren şehidimiz Varol Çalışkan'ın annesi Zeynep teyzemizi ziyaret ettik. Bize evinin kapılarını açıp misafir eden Zeynep teyzemize teşekkür eder, şehidimiz Varol Çalışkan'a Allah'tan tekrar rahmet dileriz.

Şbt

Türk Hava Kurumu model uçak yapım eğitmeni Ozan AŞKIN'ın okulumuzda açmış olduğu atölyede yapılan ilk uçaklar uçuşa hazır.

Şbt

"15 Temmuz'u Unutturmayacağız" etkinlikleri kapsamında okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni Sercan ÖZER, okulumuz öğrencilerine konu ile alakalı seminer verdi.

Ock

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemi okulumuzda yapılan törenle sona erdi. Törende okul müdürümüz İsmet Mustafa ŞİMŞEK, dereceye giren öğrencilerimize plaketlerini takdim etti. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yılında, okulumuz konferans salonunda yaptığımız tören ile sevgi,saygı ve özlem ile andık.

Ekm

Kavaklı Şehit Varol Çalışkan Ortaokulu olarak; Cumhuriyetimizin 98. yılını, Kavaklı Atatürk İlkokulu ile ortak olarak düzenlediğimiz program ile kutladık. Kavaklı Meydanı'nda yapılan kutlamalara belediye başkanımız başta olmak üzere belde sakinlerimiz icabet etti. Törende emeği geçen tüm idareci,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.